Medlemsbrev angående Revisionsrapporten!

Med anledning av revisionsrapporten om granskning av rutiner och hantering av arvoden till förtroendevalda så vill jag informera er medlemmar om att jag ser allvarligt på det som framkommit! Jag kommer att föra samtal med våra förtroendevalda för att säkerhetsställa att våra förtroendevalda följer dom rutiner som finns kring hantering av ersättningar! Vi kommer också lyfta frågan på kommande styrelsemöte för att vidta nödvändiga åtgärder.

Diskussionen kommer säkert att föras i olika medier framöver. Min förhoppning är att ni hör av er till mig via mail: annettefransson@hotmail.com eller på mobil: 070-477 04 08 med eventuella frågor eller funderingar så ska jag svara så gott jag kan!

Med vänlig hälsning

Annette Fransson

Arbetarekommunens ordförande

facebook Twitter Email